perjantai 18. marraskuuta 2011

Sukka-Heinosen seikkailut

Ensimmäisenä messupäivänä on Sukka-Heinosenkin mieli korkealla. Uteliaana otuksena ei Sukka-Heinonen voinut vastustaa pientä kierrosta alueella ja Messu-tv:n kulisseissa.
Hurja ihmismäärä vähän aluksi hirvitti villaista sankariamme, mutta toisaalta iloinen tunnelma imaisi Sukka-Heinosen niin nopeasti mukaansa, että meidän bloggareiden oli hieman vaikea pysyä perässä.


Tänään fiksua sukkaolentoamme kiinnostivat eniten älypelit, joiden ratkomisessa Sukka-Heinonen kertoo olevansa varsinainen haka.Ja tottakai hetkeksi piti pysähtyä ihailemaan studiota. Hieman pettynyt Sukka-Heinonen olisi itsekin halunnut vieraaksi, mutta ilahtui, kun sai antaa mojovan pusun suosikkitytölleen juontaja Riitalle.

Sukka-Heinonen kiinnostui niin paljon telkkaritouhuista, että päätti tunkeutua lähetysautoon. Autossa oli rempseälle sukalle vähän liian hektinen meininki, mutta onneksi Sukka-Heinonen pääsi moikkaamaan ystäväänsä valaisija Satua.Sukka-Heinosen kahvihimot heräsivät ja palasimme takaisin takahuoneen puolelle.
Matkalla Heinosta alkoi kiinnostaa myös herkulliset metrilakut.
"Ajattelin mutustella niitä ja katsella samalla lähetystä!", uhkasi Sukka-Heinonen.

Sukka-Heinonen messuilee myös huomenna Lauantaina.


 
Lähettäjä: Niina ja Kirsti

1 kommentti: