lauantai 19. marraskuuta 2011

Heiheit.

Elämme nyt viimeistä messupäivää ja työmme alueella loppui eilen. Suomen Kädentaidot 2011 -messut olivat kaiken kaikkiaan koko ryhmällemme antoisa kokemus, kuten myös meille bloggareille. Ensi vuonna pitää piipahtaa ainakin messuvieraana!

Bloggauskopistamme avautuva ihmismassa näytti välillä valtavalta muurahaispesältä, jonne oli hauska sukeltaa jututtamaan messuvieraita ja näytteilleasettajia. Alueella kiertely oli joka kerta yhtä antoisaa, eikä välillä tiennyt minkä pöydän eteen olisi ensimmäisenä pysähtynyt. Mielenkiintoista nähtävää oli kaikkialla.
Onneksi ehdimme välillä tehdä myös itse ostoksia, jotka nyt voi hyvillä mielin kantaa muistoiksi kotiin.


Messuilta parhaiten jäi mieleen ympärillä leijuva tunnelma. Kaikki tuntuivat olevan kovin innoissaan ja kuin yhtä valtavan suurta perhettä. Näytteilleasettajien suusta kuulikin useasti miten vuosien messukokemuksen jälkeen tutuiksi alkavat tulla niin messuvieraat kuin kollegatkin: Messuilla vaihdellaan kuulumisia, tehdään yhdessä ostoksia, etsitään uutta inspiraatiota ja vietetään laatuaikaa yhdessä.

Mukavalla tavalla erityisen kokemuksen tämän blogin kirjoittamisesta teki se fakta, ettei kukaan meistä kolmesta varsinaisesti ole "käsityöihminen". Välillä töiden lomassa jopa revimme huumoria lapsuutemme tuskaisista virkkuukokemuksista. Näin jälkikäteen ajateltuna ehkä tietty untuvikkomaisuus oli työmme kannalta enemmänkin etu kuin haitta. Kädentaitojen maailma oli, (ja on yhä), meille tuntematon ja jännittävä.

Näkymä bloggauskopista.


Jusa ja Sukka-Heinonen.

Olemme oikein ylpeitä Messu-tv:stä ja suorat lähetykset sujuivat melkoisen mallikkaasti. Aherruksemme siis palkittiin, jei!
Mikäli sinulta lähetykset menivät täysin ohi, ei itkuun silti ole aihetta. Taltioinnit ohjelmistamme voit katsoa
Stadi.TV:n sivuilta. Pirkanmaan oma kaapelikanava Wave100 näyttää messulähetyksistä koosteita vielä tämän kuun aikana. Digivastaanottimissa Wave100 löytyy kanavapaikalta 100.
Jäämme jännityksellä odottamaan.

Paljon kiitoksia, halauksia ja vilkutuksia kaikille lukijoille, haastateltaville, koulukavereille ja muulle messuväelle. Talvi porhaltaa kohti sellaisella vauhdilla, että on aika käpertyä kotoisaan kotikoloon juomaan kaakaota ja vaikkapa askartelemaan. Jos messujen jälkeen vielä kaipaatte lisää vinkintynkää, niin Tiimarista löytää etsivä helposti kivoja ohjeita ja tarpeellisia tarvikkeita.

Taitavaa talvea!

Toivottavat: Niina, Kirsti, Senni ja Sukka-Heinonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti