torstai 17. marraskuuta 2011

Näytteilleasettajia pystytyspuuhissa

Hylkäsimme hetkeksi kotoisan bloggauskoppimme ja suuntasimme kohti messuosastoja jututtaaksemme muutamaa näytteilleasettajaa. Pystytys oli onnistunut mainiosti ja kaikki odottivat innoissaan tulevaa tapahtumaa.

Joymarin Mari Saravo on saapunut paikan päälle Mikkelistä. Mukana Mari on ollut useampana vuonna, onhan Joymari yrityksenäkin 12 vuotta vanha. Saravo tekee vinkeitä ja värikkäitä tuotteita, mukana on mm. laukkuja, patalappuja, tossuja ja myssyjä. Mari kertoo ihmisten usein ajattelevan hänen töitään lapsille suunnattuina, muttei itse koe niiden sitä varsinaisesti olevan. Me ainakin ihastuimme näihin herttaisiin pupuihin, sammakoihin, lumiukkoihin ja muihin otuksiin.

Mari on juuri avannut uuden kaupan Mikkeliin, mistä näitä ihanuuksia messujen jälkeen myös löytää.


Joymarin värikäs osasto


Tamperelainen Svetlana Ranta aloitti aamupäivällä osastonsa pystytyksen. Svetlanan yritys  
Tikkutöiden Paratiisi on mukana menossa nyt neljättä vuotta. Yritys valmistaa villasta ja pellavasta kauniita vaatteita sekä tilkkutöitä ja sängynpeittoja. Svetlana kertoo vaatteiden sopivan kaikille, niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Hurjan nättejä, vai mitä?


Tilkkutöiden Paratiisin Svetlana


Matkalla takaisin kopperollemme törmäsimme iloiseen Veico Oy:n Saana Runttuseen. Keuruulainen Saana on omien sanojensa mukaan osallistunut messuille ainakin kymmenenä vuonna ja tuttuja löytyy jo niin muista kädentaitajista kuin messuvieraistakin.

Veico Oy valmistaa mm. komeita kelloja, saunamittareita ja avainkaappeja. Tänne joululahjaostoksille!


Veicon Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti