perjantai 18. marraskuuta 2011

Bongaa Taikapunos ja Peikonpoika

"Messuille tullaan joko hakemaan ideoita, kuinka tehdä itse tai hakemaan laadukkaita suomalaisia tuotteita", kertoo näytteilleasettajana oleva Kaija Kärppi. Hänen Taikapunos-yrityksensä myyntipöydällä leikkii kymmeniä metsän eläimiä. Varikset, oravat, jänikset, pikkuporsaat ja muut töpöstelijät ovat syntyneet luonnonkuiduista.

Taikapunoksella ei ole omaa liikettä, vaan yritys kiertää eri tapahtumissa. Kesäisin Kärpin voi löytää kotiseuduiltaan Hattulasta, jossa käsityöläiset ja taiteilijat myyvät tuotteitaan Hattulan kotiseutupuodissa. Asiakkaiden ostosuosikkeja ovat Kärpin oravat ja ketut.

Kärppi on sivusilmällä seurannut Messustudion hyörinää, sillä hänen myyntipisteensä sijaitsee aivan lähellä studiotamme. Puhe siirtyy pöllöihin, jotka uumoilevat telineellä. "Mulla oli aamulla myös pöllöriipus kaulassa, mut nyt mulla on sittisontiainen", Kärppi hymähtää."Reilu 6 vuotta ollaan tehty, ja aina enempi ja enempi tulee ideoita! Niitä pitää sitten päästä toteuttamaan", iloitsee Päivi myyntipöytänsä takaa. Hänellä on Janne-miehensä kanssa oma yritys, Peikonpoika. Se on toinen avioparin verkkokaupoista.

Päivin ja Jannen perjantai-päivä messuilla on ollut vilkas. Asiakkaiden mukaan on tarttunut eritoten soppalusikoista tehtyjä kakkulapioita ja herkkuhaarukoita. Parilla on kuitenkin tuotteita monenlaisille messuvieraille. Nuoria koululaisia kiinnostavat värikkäät pinssit ja kortit. Peikonpoika vetää messukansaa puoleensa peikkoisen suloisilla tuotteillaan!Lähettäjä: Senni, Kirsti ja Niina

1 kommentti:

  1. voi miten mukavia messuimuistoja näistä kuvista tulikaan! Kiitos tytöt! Täällä jo marraskuun messuja suunnitellaan ;D

    VastaaPoista